Over ons

Energyproducts is een website die in het teken staat van een groenere milieubewustere wereld door middel van kleine aanpassingen, tips en gebruik van giften uit de natuur. Onder giften uit de natuur verstaan we aardwarmte, regen en licht. We geven je enkele tips over hoe je minder energie kunt verbruiken in je huis, ledlampen en hoe de warmte van de aarde kunt gebruiken. Onder aanpassingen verstaat we een ander soort glas, nieuwe CV-ketel of een installatie die het regenopwater opvangt en gebruiksklaar maakt voor 'klusjes' in en om het huis.

Al onze artikelen worden geschreven door onze deskundige en objectieve medewerkers. Zelf noemen we ze trendwatchers omdat zij uitzoeken wat de nieuwste, beste en milieuvriendelijkste technieken zijn op het gebied van groener en milieubewuster omgaan met energie.

Het leuke aan energie besparen is dut u dit ook merkt op uw energierekening en dat is natuurlijk een leuk bijkomstig voordeel. Daarnaast genieten flora en fauna van uw milieubewuste bezigheden.

Wij van Energyproducts staan altijd open voor adviezen en tips voor een wereld die beter omgaat met energie. Wanneer u dit met ons wilt delen kan dit erg gemakkelijk onder het kopje 'contact'.